Tanssin ohjelmapalvelut

Tanssiesitys pikkujouluihin, yritysjuhliin, musiikkivideoille, gaalaillallisiin, avajaisiin, häihin — meiltä onnistuu kaikki!

 

Etsitkö tapahtumaasi näyttävää ja sykähdyttävää vai hauskaa ja osallistavaa tanssiesitystä?  Mikäli etsit  juhlaasi tunnelmaa, säihkettä ja laadukasta viihdettä – tilaa juhlaasi upea ja säihkyvä tanssiesitys! Esiintyminen on vahvinta osaamistamme!

Esiintyvät ryhmämme tuo säihkettä ja säpinää niin pienelle kuin isolle lavalle!

Juhlien järjestäminen on helppoa kun tilaat meidät viihdyttämään. Saat itse keskittyä kaikkeen muuhun olennaiseen, me huolehdimme  yleisön viihtyvyydestä!

Meidän kautta voit tilata persoonallisen ohjelman ja tanssiesityksen esimerkiksi yksityistilaisuuksiin, yleisötapahtumiin, illanviettoihin, häihin, pikkujouluihin tai yritysten avajaisiin.

Palvelemme asiakasta aina vahvalla ammattitaidolla, luottamuksella ja lämmöllä. Tavoitteemme on kohdata jokainen asiakas yksilöllisesti pienimmätkin toiveet kuunnellen. 

Kauttamme voit tilata tunnelmallisia sekä näyttäviä tanssiesityksiä niin pieniin kuin isoihin juhliin ja tapahtumiin. Mikäli pieni ja intiimi juhlasi kaipaa tunteikasta ohjelmanumeroa ja lähes käsin kosketeltavaa tunnelmaa, me luomme intiimin ja kauniin ohjelmanumeron. Jos taas iso tapahtumasi kaipaa hengityksen salpaavaa ja dramaattista shownumeroa, niin se voi olla esimerkiksi näyttävä ja upean tanssiakrobatiashow!

Tanssin ohjelmapalvelut tarjoavat muun muassa tanssiesityksiä, tanssinopetusta, sirkusta, akrobatiaa sekä erilaisia teemailtoja. Näistä voimme rakentaa juuri tarpeitanne vastaavan ohjelmiston.

 

Esittävän taiteen koulu Glow’n kaikki ohjelmapalvelut toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, ja jokaisen projektin kokoonpano valitaan huolella erikseen.

Haluatko tapahtumassasi saada myös yleisön tanssimaan?

Kaipaatko juhliin enemmänkin menoa ja meininkiä? Jotain hauskaa ja osallistavaa? Esitykseen voi sisällyttää hauskan tanssinohjaus tuokion koko yleisölle, joka taatusti saa hymyn huulille ja tanssijalan vipattamaan! Yleisön tanssitus sopii mainiosti kaikenikäisille katsojille ja kaikenkokoisiin tapahtumiin pikkujouluista konferenssiin. 

Kaipaatko juhlaasi musiikkia? Sinulla on mahdollisuus tilata tanssiesityksen lisäksi meiltä myös upea ja yleisön vangitseva artisti omaan tilaisuuteesi! 

  • Yksityistilaisuudet
  • Yleisötapahtumat
  • Liike-esittelyt
  • Asiakasillat
  • Häät
  • Pikkujoulut
  • Musiikkivideot
  • Yritysten avajaiset
  • Yritysjuhlat 
  • Konferenssit

Rentoudu ja anna meidän huolehtia ohjelmanumeroista!

Ylös