Tuntikuvaukset

TANSSITUNNIT

 

Baby Latin

Tämä tunti on äidin ja 2kk – 12 kk vauvan yhteinen tunti. Tunnilla vauva on kantoliinassa/repussa ja tutustumme tanssien latinalaisrytmien valloittavaan maailmaan. Teemme myös lempeitä kehoa vahvistavia harjoituksia. Tunnilla tärkeänä näkökulmana on lempeä ja lämmin kosketus sekä kiintymyssuhde äidin ja vauvan välillä.

Varusteet: Mukavat vaatteet päälle. Tanssikengät/tennarit. Kantoliina- tai reppu. Juomapullo mukaan.

 

Vanhempi-taapero

Vanhempi-taapero -tunnilla lapset ja aikuinen/aikuiset pääsevät yhdessä viettämään aikaa mukavan taideliikuntaharrastuksen parissa. Tunneilla tanssitaan ja akroillaan mukavasti leikin varjolla. Tunti kehittää lapsen rytmin tuntemusta sekä koordinaatiota. Tutustumme oman kehon käyttöön ja tilassa liikkumiseen. Tunneilla käytetään välineitä (alastulomatot, tasapainoiluvälineet, vanteet, hernepussit, pallot ym.) harjoitusten tueksi. Soveltuu tytöille ja pojille. Tämän tunnin tarkoitus on tarjota aikuiselle sekä lapselle/lapsille yhteisiä kokemuksia sekä ilon ja onnistumisen hetkiä! Voit tulla tunnille myös useamman lapsen kanssa. Lapsi voi tulla myös oman vanhemman sijaan isovanhemman, kummin, isomman sisaruksen tai muun tärkeän/läheisen aikuisen kanssa tunnille nauttimaan yhteisestä ajasta.

Varusteet: Mukavat vaatteet päälle. Paljaat jalat tai pehmeät tossut. Juomapullo mukaan.

 

Lastentanssi

Tanssiminit & Prinsessat

Esittävän taiteen koulu Glow’lla panostetaan vahvasti lastentanssin opetukseen. Lapset kohdataan ja heidät huomioidaan yksilöinä. Meillä lasten on mahdollisuus tulla näkyviin yksilöinä pienryhmissä, sillä emme ota isoja lastentanssiryhmiä. Tanssinopetuksen lisäksi meillä keskitytään erityisesti tunnetaitojen kehittämiseen, laadukkaaseen vuorovaikutukseen, esiintymiseen ja ilmaisuun sekä turvan kokemuksen luomiseen. Glow’n taustalla on vahva osaaminen pedagogisesta ja kasvatuksellisesta työstä.

Lastentanssitunneilla keskitytään lastentanssin peruselementteihin kuten oman kehon ja tilan hahmottamiseen sekä ryhmässä toimimiseen. Tunneilla perehdytään luovan ilmaisun lisäksi tanssitekniikan alkeisiin. Tavoitteena on omaksua yksinkertaisia eri lajeille ominaisia liikelaatuja tanssin eri elementteihin tutustumalla. Lastentanssi tunneilla päästään tutustumaan eri tanssilajeihin: latin-, street-, show-, baletti- ja nykytanssi. Tunnit kehittävät mm. koordinaatiota, oman kehon hallintaa, musiikin hahmottamista, rytmiikkaa sekä ryhmässä toimimista ja luovaa ilmaisua.

Lämpimästi tervetuloa turvalliseen ilmapiiriin tanssimaan!

Varusteet: Mukavat vaatteet päälle. Paljaat jalat/pehmeät tossut. Juomapullo mukaan. Hiukset kiinni.

 

Minibaletti

Luovasti ja iloisesti, leikin ja mielikuvien kanssa lähdemme tutustumaan baletin maailmaan. Tunneilla tanssinperusteita lähestytään lempeästi ja luovuuteen kannustaen. Panostamme sosiaalisten suhteiden luomiseen ja toisten huomioon ottamiseen tanssitunnin aikana. Teemme pieniä tansseja (yksin, pareittain ja yhdessä) ja esiinnymme toisillemme. Balettisadut sekä klassinen ja balettimusiikki ovat heti alusta alkaen mukana sekä erilaiset balettiasut koulumme varastosta.

Varusteet: Valkoinen/vaaleanpunainen tanssiasu, valkoiset/vaaleanpunaiset sukkahousut alla. Pehmeät tossut jalkaan. Juomapullo mukaan. Hiukset kiinni.

 

Prinsessabaletti

Tällä tunnilla harjoitellaan jo baletin alkeita, opetellaan baletille ominaista kehonkieltä sekä tutustutaan monipuolisemmin klassiseen musiikkiin. Tunneilla tanssinperusteita lähestytään vielä lempeästi leikin, mielikuvien ja tarinoiden kautta. Kehontuntemus, tasapaino ja kaunis ryhti kehittyvät ihan itsestään. Tärkeässä roolissa opetuksessa on ottaa huomioon kunkin yksilölliset oppimiskyvyt. Tanssi ja musiikki kehittävät myös lapsen luovuutta sekä oppimisvalmiuksia.

Varusteet: Valkoinen/vaaleanpunainen tanssiasu, valkoiset/vaaleanpunaiset sukkahousut alla. Pehmeät tossut jalkaan. Juomapullo mukaan. Hiukset kiinni.

 

DanceFusion kids

Tämä on 7-8 vuotiaiden tunti, johon voi tulla kokeilemaan eri tanssilajeja; street, latin, show, nykytanssi ja baletti. Kun lapsi siirtyy lastentanssista kohti lajitunteja, niin jos ei vielä halua tai osaa päättää, että minkä lajin tunnilla aloittaisi, niin on DanceFusion oikea vaihtoehto! Tunnilla saa kokemusta tanssin moninaisesta kirjosta. DanceFusion -tunnilla keskitytään vuorotellen kunkin lajin tekniikkaan, rytmiin sekä painotetaan eri tanssityyleille ominaisia tapoja liikkua sekä musiikin ilmentämistä ja esittämistä. Kauden aikana pääsee tutustumaan useisiin eri lajeihin ja ehkäpä se omin laji sieltä lukuvuoden aikana löytyy!

Varusteet: Mukavat ja joustavat vaatteet sekä juomapullo. Opettaja ohjeistaa aina tarpelliset varusteet (esim. kengät Streetissä) kun laji vaihtuu.

 

ShowKids

Showtanssi on monipuolinen ja vauhdikas tanssilaji, josta tanssiharrastus on helppo aloittaa. Tunneilla opetellaan tanssikuvioita ja tehdään erilaisia tanssitekniikka-harjoitteita. Lapsia rohkaistaan vaihtelevien tanssisarjojen kautta löytämään oman persoonan rohkeaa esilletuomista ja ilmaisua. Lasten tunneilla tutustutaan showtanssin perusteisiin leikinomaisin keinoin ja mielikuvia käyttämällä. Lapset oppivat samalla perusmotorisia taitoja, ryhmässä toimimista sekä rytmin ja musiikin kuuntelua.

Varusteet: Mukavat vaatteet päälle. Paljaat jalat/sukat/päkiätossut. Juomapullo mukaan. Hiukset kiinni.

 

TikTok

Tämän hetken siistein tunti!! Tunnilla opetellaan TikTokista tuttuja tanssihaasteita, luodaan yksin ja porukalla uusia, sekä kuvataan videoita tunnilla opetelluista koreografioista. Videot julkaistaan myös mahdollisesti Glow’n omassa TikTokissa, mutta julkaisu varmistetaan aina ensin lapsien vanhemmilta. Jokainen voi  halutessaan julkaista videot omassa TikTok-sovelluksessa (huoltajien luvalla).

Tunti alkaa kuten kaikki tanssitunnit eli hyvällä lämmittelyllä. Sen jälkeen katsotaan tunnin tanssihaaste tai välillä lähdetään luomaan uusi haaste aivan alusta asti. Opettajan johdolla treenataan tanssihaaste tai tehdään oma ja tunnin lopuksi video/tanssihaaste kuvataan! Vaikka et TikTokkia käyttäisikään, saat jokaiselta tunnilta omat suoritukset talteen ja pystyt ihastelemaan ja esittämään niitä vaikka kotona!

Tällä tunnilla et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta! Etkä omaa TikTokia.

Varusteet: Mukavat ja joustavat vaatteet, tanssilenkkarit sekä juomapullo.

LatinKids

Lasten lattaritunnilla tutustutaan latinalaistanssien perusteisiin yhdessä hauskaa pitäen! Tunnilla tutustutaan eri latinalaistanssien perusaskelikkoihin, rytmiikkaan sekä ilmaisuun. Tanssisarjat ovat helppoja, mutta mukaansa tempaavia. Lattaritunti on menevä, energinen ja tällä tunnilla on taatusti hauskaa! Tunti on alkeistunti joten aikaisempaa kokemusta tanssista et tarvitse.

Varusteet: Mukavat vaatteet päälle. Tanssitossut/lenkkarit. Juomapullo mukaan.

 

Jumps & Turns

Jumps & Turns -tunneilla harjoitellaan erilaisten hyppyjen ja piruettien tekniikkaa ja tehdään harjoitteita, jotka lisäävät koordinaatiota, ponnistusvoimaa ja kehonhallintaa sekä keskittyy parantamaan kehon linjauksia.

Jumps & Turns -tunti on tarkoitettu oheisharjoittelutunniksi kehittämään tanssiteknisiä taitoja jo tanssia harrastaneille. Pääpaino tunneilla on erilaisten piruettien ja hyppyjen tekniikoissa ja niiden variaatioissa. Käytettävät harjoitteet ja tekniikat ovat hyödyllisiä minkä tahansa tanssilajin harrastajille.

Varusteet: Joustavat, vartalonmyötäiset tanssivaatteet sekä avojaloin. Pitkät hiukset kiinni.

Showtanssi

Nuorille suunnattu Showtanssi -tunti on monipuolinen ja vauhdikas tanssitunti. Showtanssitunneilla panostetaan dynaamiseen ja sähäkkään liikkumiseen sekä monipuolisiin tanssisarjoihin. Tanssitunneilla tehdään koordinaatio- ja isolaatio -harjoituksia sekä kehonhallintaa parantavia harjoitteita. Tämän lisäksi harjoitellaan lajille tyypillisiä askelkuvioita, jalanheittoja, potkuja sekä piruetteja ja niiden yhdistelmiä. Koordinaation ja ilmaisun kehittymisen tueksi harjoitetaan perustekniikkaa ja lihaskuntoa, sekä tehdään salin poikki -harjoituksia. Tunnit ovat alkeistunteja joten aikaisempaa kokemusta et tarvitse.

Varusteet: Mukavat vaatteet päälle. Paljaat jalat, mutta sukat/päkiätossut mukana. Juomapullo mukaan. Hiukset kiinni.

 

Lyrical Jazz

Tunti on vahvasti tekniikkapainotteinen tunti joka on hyvä tavoitteellisesti tanssia harrastaville nuorille ja aikuisille. Tavoitteina ovat vahva perustekniikka, hyvät hypyt ja pyöriminen, eri liikelaatujen ja dynamiikan käyttö tanssissa. Puhtaat linjaukset ja kehoakunnioittava treenitapa. Monipuolinen ja vahva tanssillisuus ovat tällä tunnilla keskiössä tekniikan lisäksi. Tavoitteena on myös lyrical tunnin tapaan pehmeän, virtaavan sekä tietoisen liikkeen löytäminen, koko oman kehon hahmottaminen liikkeessä. Lyrical Jazz on vahvasti musiikkia tulkitseva tanssillinen tunti, jossa isona osana on musiikin tulkitseminen osana tanssia ja tarinankerrontaa.

Varusteet: Mukavat vaatteet päälle. Paljaat jalat/sukat/päkiätossut. Juomapullo mukaan. Hiukset kiinni.

 

Nykytanssi

Nykytanssi on hyvin kokonaisvaltainen ja monipuolinen tanssilaji. Siinä yhdistyy saumattomasti useiden tanssilajien teknisiä elementtejä sekä musiikin tyylejä. Nykytanssissa korostuu liikkeen kokonaisvaltaisuus, virtaavuus ja rentous, painovoiman ja tasojen käyttö (lattiataso – hypyt) sekä dynamiikan vaihtelut.  Nykytanssi harrastuksena sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ilmaisemaan itseään kehollisesti, haluavat tutustua kehoonsa paremmin ja tavoittelevat kehon sekä mielen saumattomampaa yhteistyötä. Nykytanssissa tutkitaan kehon luontaisia mahdollisuuksia ja etsitään erilaisia tapoja liikkua. Nykytanssi -tunnilla liikutaan paljon lattialla. Teknisen taidon kasvattamisen rinnalla yhtä tärkeässä osassa on juuri oman kehon mahdollisuudet ja niiden löytämiset. 

Varusteet: Rennot treenivaatteet ja päkiäsuojat tai tossut, tarvittaessa polvisuojat. Juomapullo mukaan.

 

Street Fusion

Streetin rentoa menoa sekä tinkimätöntä asennetta! Street on yleisnimitys eri katutanssityyleille old school hip hopista waackingiin. Katutanssityylit kehittyvät ja muuttavat muotoaan jatkuvasti ja näin ollen tanssityylejä on useita erilaisia. Street-tunneilla opetellaan hip hopin perusteita ja tutustutaan eri tyyleihin ja rytmiikkaan. Street Fusion tunnilla yhdistellään luovasti eri tanssityylejä yhteen.

Varusteet: Mukavat vaatteet, sisäkengät. Juomapullo mukaan.

 

Latin Fusion

Tunnilla tutustutaan latinalaistanssien luomoavaa maailmaan!

Tanssisarjat ovat vaihtelevia ja mukaansa tempaavia. Tunneilla tanssitaan vaihtelevasti muun muassa: samban, cha chan, salsan, bachatan, reggaetonin, paso doblen, rumban ja jiven tahtiin. Latin Fusion on vahvasti esiintymistä ja show-elementtejä harjoittava tanssitunti yli 15-vuotiaille ja aikuisille.

Fusion tunnilla yhdistelemme eri lattarityylejä keskenään sekä otetaan vaikutteita muista tanssilajeista, kuten street, nykytanssi, show. Latin Fusion on jatko-tason tunti, eli lattareiden perusteet on jo hyvä olla hallussa. Tanssisarjojen ohessa harjoitellaan latinalaistansseille ominaista vartalonkäyttöä sekä vahvaa perustekniikkaa.

Varusteet: Mukavat vaatteet päälle. Tanssitossut/lenkkarit.  Juomapullo mukaan.

 

Latin alkeet

Latinalaistanssien perusteita yhdessä hauskaa pitäen! Tunnille voi tulla niin nuoret kuin aikuisetkin tanssimaan lattarirytmien tahtiin! Tanssisarjat ovat helppoja, mutta mukaansa tempaavia. Tunneilla tanssitaan eri latinalaistanssien tahtiin ja opetellaan lattareiden perustekniikkaa sekä vartalonkäyttöä. Tunti on alkeistunti joten aikaisempaa kokemusta tanssista et tarvitse.

Varusteet: Mukavat vaatteet päälle. Tanssitossut/lenkkarit. Juomapullo mukaan.

 

Salsa Ladie’s style

Salsa Ladie’s style on tanssitunti, jossa harjoitellaan naisellista liikehdintää ja tyylittelyä salsan askeleiden sekä -musiikin tahtiin. Ladies style tunnit sopivat loistavasti kaikille, jotka haluavat nauttia oman kehon naisellisesta liikekielestä – tietenkin menevän kuubalaisen salsamusiikin tahtiin! Tunti on avoimen tason tunti.

Varusteet: Sellaiset vaatteet päälle, joissa tunnet olosi naiselliseksi ja upeaksi! Tanssitossut/lenkkarit tai korkokengät. Juomapullo mukaan. Hiukset auki.

 

DanceFusion +25v

Tämä on aikuisten oma alkeistunti jolla et tarvitse mitään tanssikokemusta alle! Tälle tunnille uskaltaa kuka tahansa tulla tutustumaan tanssiin helppojen mutta menevien tanssisarjojen myötä. Tunti on energinen ja menevä, jossa saat kokemusta tanssin moninaisesta kirjosta. DanceFusion -tunnilla keskitytään nimenomaan tanssimiseen ja painotetaan eri tanssityyleille ominaisia tapoja liikkua sekä musiikin ilmentämistä ja esittämistä. DanceFusion -tunnilla tekniikkaa painotetaan vähemmän, tanssiteknisiä harjoitteita kuitenkaan unohtamatta. Tällä tunnilla pidetään hauskaa! Tanssisarjoissa voidaan yhdistellä eri tyylejä, kuten: showtanssia, jazzia, nykytanssia, street-tanssia yms. DanceFusion –tunnit ovat aikuisten tunteja (+ 25v), joilla aikuiset pääsevät vapautuneesti nauttimaan ja heittäytymään eri tanssityylien maailmaan. Et tarvitse aiempaa tanssitaustaa tällä tunnilla, joten rohkeasti mukaan.

Varusteet: Mukavat vaatteet päälle. Tanssitossut/lenkkarit tms. Juomapullo mukaan.

 

Commercial

Commmercial -tunneilla keskitytään ensisijaisesti tanssimiseen. Monipuoliset lämmittelysarjat valmistavat noin kuukauden välein vaihtuviin tanssisarjoihin, jotka ottavat tyylillisesti vaikutteita erityisesti musiikkivideoista sekä artistien live-esiintymisistä. Commercial -tuntien koreografioissa on vaikutteita monista eri tanssilajeista, kuten street, latin, voquing, broadway, lyrical, jazz, show ja modern. Tällä tunnilla pääset irrottelmaan ja keskittymään nimenomaan tanssimiseen!

Varusteet: Mukavat vaatteet. Tanssitossut/lenkkarit. Juomapullo mukaan. Hiukset auki.

 

Heels

Heels -tunti tanssitaan tanssikorkokengillä ja tunnilla harjoitellaan korkokengillä kävelyä kaupallisen tanssin näkökulmasta. Tältä tunnilta ei puutu asennetta! Tunti koostuu alkulämmittelyistä, lattian poikki liikkuvista harjoitteista keskittyen tekniikan ja oikean fiiliksen löytämiseen. Tunnin pääpaino on tanssillisessa loppusarjassa, joka pohjautuu kaupalliselle tanssityylille omiseen ilmaisuun ja asenteeseen. 

Heels -tunnilla keskitytään ensisijaisesti tanssimiseen! Tunnilla käytettävä liikemateriaali sekä musiikki ottaa vaikutteita tämän hetken suurimmista ja kuumimmista hiteistä ja musiikkivideoista.

Varusteet: Mukavat vaatteet. Korkokengät. Juomapullo mukaan. Hiukset auki.

 

AKROBATIATUNNIT

Tempputunti

Tempputunti sopii mainiosti perheen pienille temppuilijoille! Tällä tunnilla lapset pääsevät opettelemaan mukavasti leikin varjolla akrobatiaa. Tunneilla on hauskoja alkulämmittelyleikkejä ja tunneilla harjoitellaan perusliikuntataitoja sekä fyysisiä ominaisuuksia leikinomaisesti ja ikätason mukasesti.

Tunneilla käytämme paljon erilaisia temppuratoja ja liikuntavälineitä sekä harjottelemme akrobatian alkeita. Uusien temppujen harjoittelu ja fyysisiä ominaisuuksia kehittävät akrobatiaradat kuuluvat jokaisen tunnin ohjelmistoon.

Tempputunneillaa lapsi varmasti nauttii liikunnan riemusta posket punaisena!

Varusteet: Mukavat vaatteet. Paljaat jalat tai pehmeät tossut. Juomapullo mukaan sekä hiukset kiinni.

 

Perheakrobatia

Perheakrobatiassa lapsi (n. 5-vuotiaasta ylöspäin) ja aikuinen pääsevät yhdessä tutustumaan akrobatian saloihin. Tunnin tavoitteena on kokea liikunnan iloa yhdessä, opetella harrastamisen ja ryhmässä olemisen taitoja sekä kehittää lapsen perusliikuntataitoja, motoriikkaa ja oppia akrobatian perusteita.

Tällä tunnilla kaikki, sekä lapset että aikuiset, harjoittelevat akrobatiataitoja yhdessä. Pääpaino on omalla keholla tehtävissä tempuissa ja pariakrobatiassa. Aikuinen pääsee tunnilla sekä avustamaan lapsen harjoitteita että harjoittelemaan itse. Hyödynnämme tunneilla monipuolisesti akrobatiavälineistöä. Tutustumme usein myös erilaisiin sirkusvälineisiin. 

Perheen ensimmäinen lapsi maksaa täyden hinnan. Seuraavat saman perheen lapset samassa ryhmässä saavat -10% alennuksen. Aikuiset liikkuvat lapsen mukana ilmaiseksi. Suositus: max 2 lasta yhden aikuisen vastuulla sekä max. 1 aikuinen yhtä lasta kohti.

Varusteet: Vartalomyötäinen ylä- ja alaosa. Paljaat jalat tai pehmeät tossut. Juomapullo mukaan sekä hiukset kiinni.

 

Akrobatia

Akrobatiatunnilla harjoitellaan kehonhallintaa, voimaa ja koordinaatiota sekä akrobatian perustaitoja. Tunneilla harjoitellaan niin yksilö-, pari- kuin ryhmäakrobatiaa, jokainen omalla tasollaan.Glow’n pienryhmät mahdollistavat hyvin yksilöllisen opetuksen.

Tunnit kehittävät erityisesti notkeutta, kehonhallintaa ja lihasvoimaa. Harjoittelemme perusversiot kuperkeikoista, kärrynpyöristä sekä käsilläseisonnasta, joita lähdetään taitojen karttuessa varioimaan haastavampiin temppuihin (perhonen, voltit, flikit). Tarkoitus on keskittyä liikkeiden oikeaan tekniseen toteuttamiseen turvallisesti.

Varusteet: Vartalomyötäinen ylä- ja alaosa. Paljaat jalat tai pehmeät tossut. Juomapullo mukaan sekä hiukset kiinni.

Lattia-akrobatia

Lattia-akro tunneilla harjoitellaan yksilötaitoja permannolla ja harjoitetaan voimaa, kestävyyttä, kehonhallintaa, koordinaatiota sekä notkeutta. Tunnilla opetellaan perusteet niin kuperkeikoista, kärrynpyöristä, käsilläseisonnasta, päälläseisonnasta ja volteista. Tunti sisältää myös lihaskunto- ja venyttelyosuuden. Tällä kurssilla edetään rauhalliseen tahtiin ja jokainen omalla tasollaan. Eikä haittaa vaikka edellisestä kuperkeikasta olisi jo vierähtänyt jo tovi – pääset lempeään tahtiin harjoittelmaan oman tason ja kunnon mukaan. Glow’n pienryhmät mahdollistavat hyvin yksilöllisen opetuksen. Aiempaa kokemusta ei vaadita.

Varusteet: Vartalomyötäinen ylä- ja alaosa. Paljaat jalat. Juomapullo mukaan sekä hiukset kiinni.

 

Pari-akrobatia

Pariakrobatia on hauska ja sosiaalinen harrastus. Tunneilla harjoitellaan erilaisia pariakrobatialiikkeitä: vaakoja, heittoja, pyörityksiä ja nostoja. Harjoituksissa käydään läpi myös pariakrobatiaa auttavia yksilö- ja voimaharjoituksia (mutta enemmän niinhin keskitymme tiistain lattia-akrobatia tunnilla). Työskentely tapahtuu lähinnä pareittain. Lisäksi harjoittelemme erilaisia ryhmäakrobatiatemppuja. 

Tunnille ovat tervetulleita kaikki taitotasosta riippumatta. Lajin opettelu aloitetaan perusteista, jos taas olet jo kokeneempi harrastaja niin saat varmasti oman taitotasosi mukaista harjoiteltavaa. Glow’n pienryhmät mahdollistavat yksilöllisen opetuksen, jolloin avoimen tason ryhmässä on mahdollista olla eri tasoisia harrastajia mukana. 

Oma pari ei ole välttämätön, etenkään jos haluat harjoitella sekä nostajan että nousijan roolia. Oman parin kanssa lajissa kehittyminen on kuitenkin nopeampaa.

Tämä on taatusti hauska tunti! Pääset haastamaan itseäsi, nauramaan ja kokemaan onnistumisen tunteita sekä itsesi ylittämistä!

Varusteet: Vartalomyötäinen ylä- ja alaosa. Paljaat jalat. Juomapullo mukaan sekä hiukset kiinni.

 

Tanssiakrobatia

Tanssiakrobatiatunnilla harjoitellaan kehonhallintaa, voimaa ja koordinaatiota jo opittuja akrobatian perustaitoja hyödyntäen. Harjoittelemme myös erilaisten lattiatekniikoiden avulla jo opittujen akrobatiataitojen integroimista tanssikoreografioihin. Tunnilla mennään jo kohti haastavampia liikkeitä ja temppuja sekä tehdään jo enemmän parityöskentelyä; ylityksiä, alituksia sekä nostoja. Jatko-tason tunnilla on osattava jo perusteet lattia-akrobatiasta (kärrynpyörät, siltakaadot, arabialainen). Tavoitteena on pyrkiä liikkeiden orgaanisuuden ja virtaavuuden opettelun kautta yhdistämään opittuja temppuja tanssiin, liikesarjoihin ja improvisaatioon. Tunneilla harjoiteltavista liikkeistä on hyötyä muilla tanssitunneilla, lajista riippumatta.

Varusteet: Vartalomyötäinen ylä- ja alaosa. Paljaat jalat tai pehmeät tossut. Juomapullo mukaan sekä hiukset kiinni.

Ylös