GLOW ESIINTYMIS- JA KILPAVALMENNUS

 

 

TÄYDENNYSHAKU GLOW:n edustusryhmiin on avoinna!

Haku kilpaileviin- ja esiintyviin ryhmiin on avoinna 31.8. saakka. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: glow@studiomurros.com

 

ESIINTYVÄT RYHMÄT

GLOW Kids (7-11v)

GLOW Juniors (12-15v)

GLOW Commercial (+16v)

KILPAILEVAT RYHMÄT

SHOW kids  (sv 2015-2011) 

GLOW Aurelia Aik 1. (sv 2005 ja sitä vanhemmat) / Performing Arts kisaryhmä (aikuiset 1 sarja) / 1-2 paikkaa

GLOW Latin Faction (sv 2005 ja sitä vanhemmat) / Latino show kisaryhmä (aikuiset 1 sarja)

 

Mahdollisiin kysymyksiin vastaamme osoitteessa: glow@studiomurros.com

Heille, joilla on palava halu päästä esiintymään ja kehittämään tanssitaitoja mestaritasolle!

Haluatko päästä enemmän esiintymään? Haluatko treenata tavoitteellisesti, kehittäen omaa ilmaisua ja esiintyjyyttä – sekä olla tietenkin mukana mielettömässä jengissä! Silloin esiintyvät ryhmät ovat sinua varten!

Vai haluatko päästä mukaan kilpailemaan, ja haastamaan sekä kehittämään omaa osaamistasi kilpailemisen kautta? Siinä tapauksessa kilpailevat ryhmät ovat sinulle!

ESIINTYVÄT RYHMÄT

Esiintyvät valmennusryhmät ovat toimintamme ydin. Glow:lla esiintyviä ryhmiä on tarjolla eri tasoisille ja ikäisille tanssijoille, aina 7 vuotiaista aikuisiin saakka. 

Esiintyvien ryhmien oppilaat treenaavat tavoitteellisesti kehittäen omaa yksilöllistä liikekieltään ja säteilevää ilmaisua. Esiintyvien ryhmien tavoitteena on tietenkin myös päästä keikkailemaan enemmän. Esiintyvien ryhmien oppilaat ovat monesti mukana erilaisissa tanssivideoprojekteissa ja mainoskuvauksissa. Kaikilla esiintyvien ryhmien oppilaillamme on myös mahdollisuus päästä mukaan ammattilaisten kanssa toteutettaviin teoksiin. Ryhmät pääsevät kauden aikana työstämään omia teoksiaan sekä esiintymään erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin joita järjestetään useiden eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

Mikäli rakastat esiintymistä ja haluat siinä kehittyä, niin nämä ryhmät ovat sinua varten!

Ryhmät treenaavat vähintään 2 x viikossa. 

Kauteen sisältyy tekniikka-, ilmaisu-, koreografia- ja fysiikkatreeniä. 

Tanssijoilla on mahdollisuus hakea myös soolo- ja duovalmennukseen.

KILPAILEVAT RYHMÄT

Glow:lla kilpailevia ryhmiä ovat: Show (aik. 1), Latino show (aik. 1) sekä Show kids (sv 2015-2011).

Kilpailevien ryhmien oppilaat treenaavat tavoitteellisesti kehittäen omaa yksilöllistä liikekieltään, vahvaa tekniikkaa ja taiteellista osaamista. 

Ryhmät tekevät kauden aikana teoksen SM/IKM-kilpailuihin, joiden lisäksi ryhmät osallistuvat mahdollisiin muihin kilpailuihin, jotka päätetään yhdessä opettajan kanssa.

Ryhmät treenaavat vähintään 3 x viikossa (lapsilla 2 x viikossa). Yksi tunti on ryhmän oma teostunti, kaksi muuta ovat vapaavalintaisia tekniikkatunteja, jotka tukevat oppilaan tekniikan, monipuolisuuden ja taiteilijuuden kehittymistä. Kauteen sisältyy tekniikka-, ilmaisu-, koreografia- ja fysiikkatreeniä. 

Tanssijoilla on mahdollisuus hakea myös soolo- ja duovalmennukseen.

SOOLO- JA DUO TEOKSET

Teemme tulevan kauden aikana myös soolo- sekä duo teoksia eri kilpailuihin. Mikäli sinä olet miettynyt, että haluaisit päästä joko soolona ja/tai duettona tanssimaan kisalavoille, niin laita meille viestä. Mietitään yhdessä sopivin mahdollisuus juuri sinulle. Ja vaikka haluaisit duoteoksen, mutta sinulla ei ole vielä paria, niin se ei haittaa, ilmoita halukkuutesi duoteokseen meille, niin etsimme sinulle sopivan parin. 

Kaikilla edustusryhmien tanssijoilla on mahdollisuus hakea myös soolo- ja duovalmennukseen.

KENELLE?

Mikäli esiintyminen saa sinut loistamaan, innostumaan, ihastumaan ja halkeamaan ilosta, niin luulen että esiintyvät ryhmät ovat juuri sinun paikkasi!

Jos haluat tanssiharrastukselta enemmän, ja kaipaat tavoitteellista, mutta rentoa tekemisen meininkiä ilman kisatavoitteita, niin esiintyvät ryhmät ovat sinulle.

Kilpailevat ryhmät taas ovat juuri sinulle, joka haluat haastaa itseäsi ja omaa vahvaa osaamistasi kisalattioilla! Mikäli haluat päästä tavoitteellisesti etenemään ja tavoitteesi tanssissa ovat korkealla, niin hae mukaan kisaryhmiimme.

Rakastatko uuden oppimista, heittäytymistä ja ahkeraa treenaamista? Nautitko kun pääset kertomaan tarinoita ja välittämään tuhansia tunteita tanssin ja liikkeen kautta? Jos vastasin kyllä, niin älä odota enää hetkeäkään. Ilmoittaudu mukaan nyt.

MITEN MUKAAN?

TÄYDENNYSHAKU kilpaileviin- ja esiintyviin ryhmiin on avoinna 31.8. saakka. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: glow@studiomurros.com

 

ESIINTYVÄT RYHMÄT

GLOW Kids (7-11v)

GLOW Juniors (12-15v)

GLOW Commercial (+16v)

KILPAILEVAT RYHMÄT

SHOW kids  (sv 2015-2011) 

GLOW Aurelia Performing arts /Aik 1. (sv 2005 ja sitä vanhemmat)

GLOW Latin Faction Latuno show / Aik. 1 (sv 2005 ja sitä vanhemmat)

Mahdollisiin kysymyksiin vastaamme osoitteessa: glow@studiomurros.com

 

GLOW LYRICAL

GLOW Lyrical on esiintyvä ryhmä jatkotason oppilaille. Tunnit ovat vahvasti tekniikkapainotteisia ja ovat hyvä valinta tavoitteellisesti tanssia harrastaville nuorille ja aikuisille. Tuntien tavoitteina ovat vahva perustekniikka, hyvät hypyt ja pyöriminen, eri liikelaatujen ja dynamiikan käyttö tanssissa. Puhtaat linjaukset ja kehoakunnioittava treenitapa. Monipuolinen ja vahva tanssillisuus ovat tällä tunnilla keskiössä tekniikan lisäksi. Tunnilla rakennetaan koreografioita niin show-, jazz- kuin nykytanssiin pohjautuviin lajeihin. Ryhmä painottaa paljon oman vahvan, mutta herkän liikekielen löytämiseen sekä oman ilmaisun ja esiintyjyyden vahvistamiseen. 

GLOW Lyrical- tunneilla yhdistyy saumattomasti useiden tanssilajien teknisiä elementtejä sekä musiikin tyylejä. Tunneilla korostuu liikkeen kokonaisvaltaisuus, virtaavuus ja rentous, painovoiman ja tasojen käyttö (lattiataso – hypyt) sekä dynamiikan vaihtelut. Lyrical- tunti sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ilmaisemaan itseään kehollisesti, haluavat tutustua kehoonsa paremmin ja tavoittelevat kehon sekä mielen saumattomampaa yhteistyötä. 

Tavoitteena on myös lyrical tunnin tapaan pehmeän, virtaavan sekä tietoisen liikkeen löytäminen, koko oman kehon hahmottaminen liikkeessä. Lyrical on vahvasti musiikkia tulkitseva tanssillinen tunti, jossa isona osana on musiikin tulkitseminen osana tanssia ja tarinankerrontaa.

GLOW Lyrical on jatkotason ryhmä, joten sinulla on hyvä olla show-, jazz- tai nykytanssista muutaman vuoden harrastuneisuus taustalla.

GLOW COMMERCIAL

GLOW Commmercial on esiintyvä ryhmä jonka tunneilla keskitytään ensisijaisesti tanssimiseen. Monipuoliset koroegrafiat ottavat tyylillisesti vaikutteita erityisesti musiikkivideoista sekä artistien live-esiintymisistä. Commercial -ryhmän koreografioissa on vaikutteita monista eri tanssilajeista, kuten street, voquing, jazz ja show. Toisinaan ryhmä saattaa tehdä Heels- koregarfioita. Esiintyvien ryhmien pääpaino on oman ilmaisun ja esiintyjyyden vahvistamisessa. GLOW Commercial on perus/jatko-tason ryhmä.

Tässä ryhmässä pääset irrottelmaan!

GLOW JUNIORS

GLOW Juniors

GLOW Juniors on esiintyvä ryhmä on 12-15 vuotiaille oppilaille. Tunnit ovat vahvasti tekniikkapainotteisia ja ovat hyvä valinta tavoitteellisesti tanssia harrastaville nuorille, ilman kilpailutavoitteita. 

GLOW Juniors- tunneilla yhdistyy saumattomasti useiden tanssilajien teknisiä elementtejä sekä musiikin tyylejä. Tunneilla korostuu liikkeen kokonaisvaltaisuus, virtaavuus ja rentous, painovoiman ja tasojen käyttö (lattiataso – hypyt) sekä dynamiikan vaihtelut. GLOW Juniors- tunti sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ilmaisemaan itseään kehollisesti, haluavat tutustua kehoonsa paremmin ja tavoittelevat kehon sekä mielen saumattomampaa yhteistyötä. 

GLOW KIDS

GLOW kids on oma esiintyvä ryhmä lapsille, joka on monipuolinen ja tavoitteellinen. Ryhmä on suunnattu pienille tanssijoille, joilla on halu ja palo esiintymiseen! Ryhmä on alkeistason ryhmä, eli et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta taustalle.

Tunneilla opetellaan show-, jazz ja nykytanssin tekniikkaa, sekä tehdään vaihtelevasti näiden lajien koreografioita. Lapsia rohkaistaan vaihtelevien tanssisarjojen kautta löytämään oman persoonan rohkeaa esilletuomista ja ilmaisua. Lasten tunneilla tutustutaan show-, jazz ja nykytanssin perusteisiin. Lapset oppivat samalla vahvaa ilmaisua sekä saavat esiintymisten kautta kokemusta ja varmuutta omaan esiintymiseen.

 

Ylös