Esittävän taiteen koulutusohjelma

Onko sinulla halu löytää oma sisäinen potentiaalisi? Haluatko kehittää omaa esiintyjyyttä ja tietenkin päästä enemmän esiintymään?

Haemme eri taidelajien harrastajia mukaan esittävän taiteen koulutusohjelmaan 21-22! MUKAAN VOI HAKEA TANSSIN, LAULUN JA TEATTERIN HARRASTAJAT.

Koulutusohjelma on henkilöille ketkä haluavat kehittää esiintymistaitoaan ja löytää uusia mahdollisuuksia esiintyjänä. Tule laajentamaan osaamistasi ja esiintymään kanssamme uusiin produktioihin!

 

Järjestämme opetusta koulutusohjelmassa lukuvuonna 2021-2022 seuraaville ikäryhmille:

Juniorit 10–15 v. (v. 2006-2011 syntyneet)
16+ v. (v. 2005 ja aiemmin syntyneet)

 

Hae mukaan, ja laita meille 30.8.2021 mennessä vapaamuotoinen hakemus:

glow@studiomurros.com

 

Laita hakemukseen:

  • Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite
  • Ikä
  • Harrastuneisuus (tanssi-, laulu- ja teatteri)
  • Mahdolliset aiemmat tanssi-, laulu- ja teatteriopinnot
  • Esiintymiskokemus
  • Oma vahvuusalue (tanssi/laulu/teatteri)

Koulutusohjelman sisältö kaudella 2021–2022

Lukuvuoden kestävän opintokokonaisuuden aikana on mahdollista oppia, kasvaa ja kokeilla kaikkia esittävän taiteen osa-alueita samassa paikassa. Koulutuksella pyritään tukemaan osallistujien omia vahvuuksia sekä heidän kehittymistä luoviksi, monipuolisiksi esiintyjiksi, jotka kykynevät myös itsenäiseen työskentelyyn ja treenaamiseen.

Esittävän taiteen koulu Glow’n esittävän taiteen koulutusohjelmassa oppilas pystyy kehittämään omaa ilmaisutaitoaan sekä saamaan esiintymiskokemusta. Työskentelemme kunkin omaa henkilökohtaista potentiaalia ja ainutlaatuista ilmaisuvoimaa etsien. Esittävän taiteen koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuksia syvempään oman ilmaisunsa tarkkailuun sekä kehittämiseen ja teknisesti vaativampaan säännölliseen harrastustoimintaan. Ryhmät pääsevät kauden aikana työstämään omia produktioita sekä esiintymään erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin joita järjestetään useiden eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Oppilaat sitoutuvat koulutusohjelmiin koko lukuvuoden ajaksi. 

Kauden aikana oppilaat pääsevät harjoittelemaan tanssia, teatteri-ilmaisua, musiikkia, kestävyyttä, voimaa, liikkuvuutta sekä akrobatiaa. ​

Tavoitteena on siis tarjota oppilaille monimuotoinen esittävän taiteen harrastus, jossa he pääsevät kokemaan iloa, onnistumisia sekä upeita uusia kokemuksia hyväksyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä.

Oppilas saa monipuolisesti kasvaa ja kehittyä esiintyjänä. Tanssin ohella on tärkeää huolehtia kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Erityisen tärkeänä pidämme lasten ja nuorten tervettä itsetunnon kehittymistä sekä kaiken ikäisten oppilaiden oman luovuuden ja potentiaalin löytymistä.

Valmennuskausi

Ryhmät treenaavat tavoitteellisesti vähintään 2 x viikossa (55min + 90min). Oman viikoittaisen koreografiatunnin lisäksi oppilas saa itse valita haluamansa tanssitunnin tekniikkatunniksi itselleen. Nämä kaksi tuntia, koregrafia + tekniikka kuuluvat kausimaksun hintaan.

Ryhmässä olo vaatii sitoutumista (yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan) sekä säännöllistä läsnäoloa viikoittaisilla tunneilla. Oppilas sitoutuu mukaan esitystoimintaan ottaessaan paikan koulutusohjelmasta vastaan. Paikan vastaanottamalla oppilas sitoutuu koko kaudeksi. Lukukausimaksuja ei palauteta, mikäli oppilas keskeyttää valmennustunnit kauden aikana. ​Kauden aikana on myös satunnaisia oheistreenejä omien viikoittaisten tuntien lisäksi joista tiedotetaan erikseen. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kenelle?

Koulutusohjelmaan voivat hakea kaiken ikäiset eri taiteenlajien harrastajat (tanssi/laulu/teatteri). Sinulla on vähintään muutaman vuoden harrastuneisuus takana ja olet halukas oppimaan ja oivaltamaan uutta. Sinulla on motivaatiota ja olet valmis sitoutumaan ryhmän toimintaan. Haluat saada monipuolisen harrastuksen tanssin parissa sekä sinulla on suuri halu kehittyä esiintyjänä!

 

Ryhmät lukuvuonna 2021-2022:

Juniorit 10–15 v. (v. 2006-2011 syntyneet)
16+ v. (v. 2005 ja aiemmin syntyneet)

 

Ylös