Hetki Itselleni -workshop ‘Läsnäoloa tässä ja nyt -hetkessä’

Sunnuntaina 15.11.2020 klo 11:00-15:00

Läsnäoloa tässä ja nyt -hetkessä⁠

Tässä on sinulle mahdollisuus pysähtyä tähän hetkeen tutkimaan taiteen ja luovuuden keinoin, mitä itsessä tapahtuu. Päivän aikana erilaisia luovia menetelmiä apuna käyttäen pyrimme vahvistamaan tietoista läsnäoloa tässä ja nyt -hetkessä. Käytämme työvälineinä mm;⁠ ⁠

  • liikettä⁠
  • musiikkia⁠
  • maalaamista⁠
  • rentoutusharjoituksia⁠
  • meditaatiota⁠
  • lempeää joogaa⁠ ⁠

Tavoitteena on rauhan, hyväksynnän ja läsnäolon kokeminen ja sitä kautta voimavarojen löytäminen omasta itsestä kuvan ja liikkeen avulla. Sinulla on lupa tulla ja olla juuri sellaisena kuin olet.⁠ ⁠Anna itsellesi mahdollisuus ja lupa pysähtymiseen.⁠

Päivän aikana pidämme pienen tauon.⁠ Kohtaamisen ja läsnäolon lisäksi tarjolla on teetä ja pientä purtavaa.⁠ ⁠

​Paikkana oma studiomme Piirin Verstaalla, Seuralantie 25, 60220 Seinäjoki⁠ ⁠

Järjestänä KehoSi Tunne Oy

Ylös