Työhyvinvointi

Läsnäolo | Mindfulness | Hengitys | Palautuminen | Stressinhallinta | Rentoutuminen | Resilienssi | Psyykkinen suorituskyky

Kaipaako organisaatiosi hyvinvointia sekä onnistumisen ja menestyksen ilmapiiriä?

Hyvinvointi työssä antaa työntekijälle merkityksellisyyden tunnetta ja lisää jaksamista. Työhyvinvointiin satsaamisella luodaan yhteistä hyvinvointia, menestystä, onnistumista, tuottoa ja vähennetään henkilöstön vaihtuvuutta, minkä lisäksi sillä on ehkäisevä yhteys tapaturmiin ja sairauspoissaoloihin.

Toteutamme yrityksille yksilöllisesti räätälöityjä hyvinvointipalveluja henkilöstön työhyvinvointia tukemaan. Järjestämme työhyvinvointipalveluja yrityksesi tarpeiden ja toiveiden mukaisesti vahvalla osaamisella ja ammattitaidolla.

Erityisvahvuuksiamme ovat vankka asiantuntijuus sekä vahvasti yksilöidyt ratkaisut työhyvinvoinnin ylläpitämiseen. Työhyvinvointipaketit voivat vaihdella asiantuntijaluennoista toiminnallisiin kokonaisuuksiin, jotka voivat koostua erilaisista liikunnallisista tai luovista ja kehollisista menetelmistä. Työhyvinvointipäiväsi voi koostua esimerkiksi:

 • tanssi-liiketerapiamenetelmistä
 • luovien taidelähtöisten menetelmien käytöstä
 • tanssista
 • sirkuksesta
 • akrobatiasta
 • kehonhuollosta
 • rentoutusharjoituksista 
 • äänimaljarentoutuksesta
 • joogasta
 • tietoisuustaidoista
 • mindfulness työskentelystä
 • asiantuntijaluennoista joiden teoria pohjatuu esimerkiksi:
 1. kiintymyssuhde- ja objektisuhdeteoriaan​
 2. traumateoriaan
 3. somaattisen psykologian eri teorioihin
 4. sekä muihin eri voimavara- ja ratkaisukeskeisiin, psykodynaamisiin ja luovuuteen liittyviin teorioihin

Hyvinvoinvoiva henkilöstö on työpaikan tärkein voimavara

Onnistumisen ja menestyksen edellytyksenä on toisiinsa luottavat ihmiset, joilla on yhteinen tavoite. Organisaatiosi tulevaisuuden ratkaisevat ne työntekijät, jotka käyttävät luovuuttaan, innostuvat asioista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi. Kohtaaminen ja kuuntelu on uuden työelämän ja johtamisen keskiössä.

Työhyvinvoinnin ja hyvän työilmapiirin edistäminen, kehittäminen ja ylläpitäminen ovat aina työnantajan ja työntekijöiden yhteistyötä. Vastuu on molemmilla. Yhteistyön täytyy onnistua ja tiimityön olla kannustavaa ja eteenpäin vievää.

Hyvinvointipäivän teemana voi olla vaikkapa: 

 • terveyden edistäminen
 • stressinhallinta ja henkilökohtainen jaksaminen 
 • tiimitaidot ja vuorovaikutus

Halutessanne voimme koota tarpeistanne koostuvan yksittäisen työhyvinvointipäivän tai pidemmän valmennusjakson työyhteisönne hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Kysytyimpiä teemoja työhyvinvointiin tällä hetkellä ovat:

 • stressinhallinta & palautuminen
 • vuorovaikutustaidot & kohtaaminen
 • tiimityön kehittäminen 
 • työyhteisön tunneilmapiirin parantaminen

Suosituimpia työhyvinvointi ja virkistystapahtumia ovat puolen päivän tai koko päivän tapahtumat, jossa yhdistetään inspiroiva tiimitekeminen, workshop tai luento, joka tulee organisaatiota yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa ja yhteinen rentoutuminen.

Tai ehkä työyhteisöäsi tällä hetkellä parhaiten herättää myös yksi valmentava luento?

Piirin idyllisessä ja harmonisessa ympäristössä on hyvä pysähtyä

Törnävän sairaala-alueen eli Piirin historiaa huokuvassa ympäristössa sijaitsevat tilamme mahdollistavat oivallusten syntymisen arjesta poikkeavassa ympäristössä. Tässä idyllisessä ympäristössä on kaunis ja idyllinen puistoalue. Myös toimitilamme ovat poikkeuksellisen upeat, tunnelmalliset, harmoniset sekä alueen henkeä ja historiaa kunnioittavat. Studioomme mahtuu n. 40 hlön ryhmä.

Me voimme myös tulla teidän yrityksenne tiloihin tai järjestää virkistyspäivän vaikka keskellä kaunista luontoa. 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin teidän työyhteisönne tarpeista.

Työhyvinvointiin on tärkeää panostaa!

Morning Murros – työhyvinvoinnin tueksi!

 

Aloita työyhteisösi kanssa uusi viikko täysin poikkeuksellisella ja taatusti viikkoon tehoa tuovalla tavalla! Voimme luvata, että jotain perusteellisesti muuttuu työtavoissanne kun otatte käyttöön säännöllisesti tämän aivan uuden tavan aloittaa työaamu! Energiaa tuovien ja ajattelua herättävien harjoitusten, yhteisen luottamuksen löytämisen sekä toisten kannattelun ja tsemppaamisen jälkeen työpäivä käynnistyy taatusti tehokkaasti ja aivan uudella ajatuksella sekä innolla.  

Ota Morning Murros kerran kuukaudessa toistuvaksi tiimihenkeä ja työyhteisön hyvinvointia rakentavaksi rutiiniksi. Suunnittelemme tapahtuman yksityiskohdat teidän päivän ohjelmaanne sekä tarpeitanne vastaavaksi kokonaisuudeksi. Aamun tiimihengen nostatus -tapahtuma voi olla tarpeidenne mukaan 30-60 min pituinen. Yleensä sopiva kesto on 45min (riippuen organisaation koosta sekä sovitusta ohjelmasta). Kanssanne sovitaan viikonpäivä joka sopii parhaiten teidän aikatauluihinne, ja kerran kuukaudessa säännöllisesti tapahtuvaksi. 

Tapahtuman järjestämme toivomustenne mukaan joko Piirillä idyllisissä tiloissamme Seinäjoella, oman yrityksenne tiloissa tai muussa toivomassanne lokaatiossa.

*Morning Murros -tapahtumia on tarjolla tällä hetkellä rajoitettu määrä. Keväällä 2021 meillä on mahdollisuus tarjota näitä haluttuja aamutapahtumia vielä 3 yritykselle kuukausittain toteutettavaksi.

Morning Murros soveltuu myös yksittäiseksi työhyvinvointi tapahtumaksi, jolloin voimme muokata siitä pidemmän 3-4 h yksittäisen työhyvinvointitapahtuman.

Ota yhteyttä ja varaa tutustuminen!

Haluatko varata maksuttoman konsultaation? Jätä tietosi alle!

  Ylös